Soren fra Frankrike

Cropped soren profile picture

FØDT: September 2005

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Frankrike

SPRÅKKUNNSKAPER: fransk, engelsk, litt tysk og litt norsk
INTERESSER: Kontrabass, fotball, judo, speider, videospill 

Soren er en 15 år gammel gutt fra Frankrike som virkelig gleder seg til å komme til Norge! Han spiller kontrabass og er aktiv i judo og speideren. Han elsker sport og vil gjerne være aktiv mens han er i Norge. Han er også veldig glad i musikk: «I am crazy about music. Indeed, I love discovering new types and I listen to music nearly each time I am alone.” Han vil gjerne prøve ulike vintersporter i Norge, fordi han ikke har gjort noe lignende tidligere.

Soren er uvandt med store hunder, men vil gjerne lære seg å like dem bedre. Han er vegetarianer, men spiser alt annet (egg, fisk og annen sjømat). Han tåler ikke kjøtt, men kan prøve å spise det i veldig små mengder.

Soren har vært på ferie i Norge og forelsket seg i landet, han har til og med begynt å lære seg norsk selv! “Last but not least, the Reason why I chose Norway is because I’ve always been interested by that country since I went there for holidays and it was so amazing that I knew I had to come back in order to know more about people’s lifestyle, language and culture.”

Soren kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!