Telma fra Finland

FØDT:  November 2002 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Finland 

SPRÅKKUNNSKAPER: Finsk, Svensk og Engelsk

INTERESSER: Har spilt fotball i 8 år og liker også annen slags idrett. Hun er også glad i å se på idrett. Hun er veldig utgående og aktivt. Dessuten er hun interessert i norsk natur og språk.

ANNET: Hun trenger å bli plassert i en aktiv vertsfamilie. 

Telma beskriver seg selv som en utadgående, nysgjerrig og konkurransedyktig person. Som en Finne kan hun virke sjenert i begynnelsen, men vanligvis er hun den som har mest til å si i vennegruppen. Telma setter pris på rettferdighet og likhet og har hørt at det norske samfunnet er et veldig åpent samfunn. På fritiden er Telma veldig aktivt, men er også glad i å slappe av og å ta det rolig hjemme. 

Telma har spilt fotball i over 8 år og elsker det! Dessuten er hun glad i annen slags idrett, som skøyting, løping, svømming, ski og andre utendørsaktiviteter, men regelmessig spiller hun mest fotball. Å se på idrett er også en ting hun liker.  Hun nyter også å lese bøker, å reise og å se på TV når hun vil slappe av. 

Telma gleder seg veldig til å bli flytende i norsk og til å tilpasse seg den norske kulturen. Hun har valgt Norge på grunn av Norges fantastisk natur og fordi Nordmenn setter pris på en sunn og aktiv livsstil. Telma kommer fra en familie med 5 familiemedlemmer og fotball er en interesse hun har felles med søsknene sine. Hun beskriver livet sitt som livlig, men de finner alltid tid for å se på idrett sammen, gå på shopping eller å ha pizzakvelder.  

Hun er ikke redd for å gjøre noe feil og ønsker å lære om selvstendighet mens hun er på utveksling.  

Telma kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Del