Thorge fra Tyskland

Cropped yklqzxxtercksakymhbz

FØDT: oktober 2005

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, tysk og latin
INTERESSER: fotball, politikk, sykling, jogging, å lese, å skrive

Thorges mål for utveksling er å lære mer om andre land og kulturer. Han er interessert i politikk, da det er en god måte å diskutere forskjellige meninger med forskjellige mennesker.

Thorge beskriver seg selv som en åpensinnet person som alltid er interessert i hva andre har å si. Han er alltid klar for en samtale og liker å være rundt mennesker. Vennene hans beskriver ham som en morsom person som er flink til å lede samtaler og ikke kjedelig å snakke med.

Thorge har spilt fotball i mange år. Han liker å spille fotball med venner og bror også og har møtt mange venner gjennom fotballklubben. Foruten fotball liker han å sykle og jogge. Han liker også å lese, skrive og høre på musikk når han ikke møter venner.


"Why did I choose to do an exchange? There are many reasons for my decision, but the main reason is my interest in different people, languages and ways of life. I am really open minded and I would love to try new things during my exchange year. I chose Norway because I am a big fan of nature and I believe Norway offers beautiful nature and landscape. As a kid I was also interested in Nordic mythology and culture."

Thorge kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!