Tibor fra Ungarn

Cropped tibor   ungarn
Cropped hungary

FØDT: September 2003 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Ungarn 

SPRÅKKUNNSKAPER: Ungarsk, engelsk og litt spansk.

INTERESSER: Programmering, tegning, lese, reise. 

Tibor beskriver seg selv som en som liker å lære. Dermed er skole et favorittsted for han. Han liker å utforske og prøve ut noe nytt, så lenge det er noe som er interessant for han. Venner av Tibor beskriver han som en veldig hjelpsom person som hjelper alle han kjenner. De understreker også at han bruker mye tid på å lære så mye så mulig.

Familien er veldig viktig for Tibor, og de tilbringer mye tid sammen. Både ved middagsbordet og på turer og ferier. I fritiden møter Tibor venner for å dra på turer, restauranter og de ser på nye filmer som går på kino.

Tibor har svømt i syv år, dette vil han gjerne fortsette med. Programmering er også en stor interesse han har. I fremtiden ønsker han å programmere eller designe dataspill. Gjennom utveksling til Norge, ønsker han å lære om den norske kulturen og det norske språket. I tillegg er det en mulighet for han å bli mer selvstendig og mer åpen for andres syn og kultur.

Tibor kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!