Vic fra Belgia

FØDT: march 2007

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Belgia

SPRÅKKUNNSKAPER: nederlandsk, engelsk, fransk
INTERESSER: piano, speideren, dykke, jogge, friluftsliv

Vic beskriver seg selv som en som er ivrig etter å lære nye ting og oppdage mer av verden. Han kan være litt beskjeden i starten, men åpner seg lett når han blir litt bedre kjent med folk. Han er en aktiv gutt som liker mange ulike aktiviteter. Han har spilt piano i 7 år og vært med i speideren i 11 år, og ellers holder han også på med dykking og liker å jogge. Han er også vant til å stå på ski i ferier. 


På skolen er han spesielt interessert i realfag og historie, og han har et ønske om å studere noe i vitenskapelig retning på et universitet i Belgia etter endt skolegang. Vic er god i engelsk og snakker også godt fransk i tillegg til nederlandsk.


Vic er fra en familie med en bror på 19 og en søster på 14. Med familien pleier de bl.a. å besøke familie, spille brettspill, dykke, sykle, gå på kino eller reise. Med vennene sine pleier Vic å bare henge og prate, eller game. Om sommeren pleier de å dra på speiderleir sammen.


Om utvekslingen sier Vic følgende:

“I will learn a new language, enrich culturally, make new friends and hope to explore the beautiful Norwegian nature.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.