Gabriela fra Polen

FØDT: September 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Polen

SPRÅKKUNNSKAPER: Polsk, engelsk og ganske godt tysk
INTERESSER: Ridning, judo, volleyball, fjellturer, Eurovision, ski, synge, lære språk

Gabriela bor i Polen med foreldrene og en eldre og en yngre bror. Hun har mange interesser, og ridning er en stor hobby, men hun driver også med judo og ski. I tillegg er hun glad i volleyball og badminton. En annen stor lidenskap er Eurovision, og hun er glad i å synge, og har nylig begynt å ta sangtimer. Ellers elsker Gabriela å være utendørs og i fjellet og hun gleder seg til å oppleve Norge, landskapet og kulturen. Hun er også ivrig i å lære språk og per nå er favorittspråket norsk, noe som er grunnen til at hun vil til Norge.


Gabriela beskriver seg selv som vennlig, hjelpsom og med et åpent sinn. Venner sier om henne at hun er smart, hardtarbeidende, dedikert, fredsbyggende (ikke en som starter konflikter) og litt glemsk. 


Både ski, judo og ridning er ting hun gjør på fritiden, men hun er ikke med i noe organisert. Ridning har hun hold på med i 8 år, ski i 10 år og judo 1 år.


Når hun er sammen med familien sin går de gjerne turer i skogen med hunden, spiser sammen, står på ski og spiller brettspill eller ser tv. Når hun er med venner går det gjerne i musikk, kino, ridning, shopping og kafebesøk.


På skolen er det biologi og språkfag hun liker best. Hun håper i fremtiden å kunne studere utenlands og finne seg en jobb med hester. Ellers tenker hun på å bli fysioterapeut eller veterinær, ettersom hun er veldig glad i hester.


How will the exchange influence you?

"I will develop my language skills, gain experience about living in another country and become more confident and self-aware"

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.