Laura fra Italia

Cropped portrait picture

FØDT: November 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: italiensk, tysk engelsk og fransk
INTERESSER: Å spille fiolin, bake/matlaging, lese bøker og håndarbeid (skape ting)

Laura er en nysgjerrig 16 års gammel jente som kommer fra Italia. Vennene hennes forteller at hun er en tøff jente som ikke er redd for å prøve nye ting. Hun er veldig glad i å lese, da spesielt bøker og nyhetsartikler. Ellers er hun glad i å se dokumentarfilmer.

Hun forteller at den hobbyen hun bruker mest tid på er lesing, da hun føler «at dette er en fin måte å forstå andre menneskers synspunkt på ting, og for å koble av den virkelige verdenen i et lite øyeblikk». Den siste tiden har hun begynt å utforske baking og matlaging, noe hun liker svært godt.

Hun liker å lære seg nye språk og snakker allerede tysk, engelsk og fransk vedsiden av morsmålet sitt. Hun forteller at hun er veldig spent og klar for å lære seg norsk. I løpet av utvekslingsåret ser hun frem til å utforske nye interesser og hobbyer. Er det mulig ønsker hun gjerne å delta i frivillig arbeid. Laura er veldig glad i dyr, så hun kan tenke seg å hjelpe omplasseringssenter for dyr om muligheten skulle by seg.

Videre kommer det frem at Laura allerede er en ansvarsfull og oppegående jente, men at hun håper at erfaringene og opplevelsene hun får i løpet av utvekslingsåret vil gjøre henne mer selvstendig.

Cropped io mamma e babbo olive
Cropped san severino ele marti

Laura kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!