Tilda fra Tyskland

FØDT: Mai 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: Tysk, engelsk og noe latin
INTERESSER: Kickboxing, seiling, baking, maling, lese bøker, reise

Tilda beskriver seg selv som en kreativ og morsom person. Hun kan være litt sjenert i starten men er veldig engasjert når hun først er komfortabel. Hun liker å snakke med andre og prøver alltid å være åpen og vise andre respekt. 


Vennene til Tilda beskriver henne som forståelsesfull, pålitelig, morsom og hjelpsom. Når hun er med venner henger de ofte rundt i byen, eller så er de hjemme og spiller spill sammen, baker eller bare snakker. De kan like å ha dypere samtaler om det ene og andre. 


Tilda har to søsken på 17 og 13 år. Hun beskriver sin egen familie som avslappet, og en familie hvor alle driver med minst én idrett. 


Tilda har drevet med kick-boxing i 4 år, og vil gjerne fortsette med dette i Norge. Hun er også glad i å seile og har drevet med det i 10 år, og hun er også medlem i en seileklubb. Hun liker ellers å følge med litt på fotball og basketball på tv. Hjemme liker hun å male og lese bøker. I Norge er hun åpen til å prøve nye aktiviteter.


How will the exchange influence you?

"I hope it will make me more open about new cultures and traditions. I wish to come back smarter, with new knowledge."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.