Flavia fra Brasil

FØDT: Januar 2009

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Brasil

SPRÅKKUNNSKAPER: Portugisisk og Engelsk
INTERESSER: Ukulele, Gitar, Film, Foto, Tegning, Muay-Thai, Punk-musikk, Teater

Flavia beskriver seg selv som en kreativ og kunstnerisk person. Flavia spiller ukulele (5 år) og litt gitar (2 år), og har vært med i et teater i 5 år. Flavia er dessuten veldig glad i å tegne, og særlig å lage nye rollefigurer og finne på historier. Flavia driver også med foto og ønsker å bli filmprodusent. Ellers drømmer Flavia om å produsere en musikal, siden musikkteater er en av Flavias store interesser.


Flavia liker å gå på kjøpesenteret eller på kino med venner, eller ha en liten karaokefest hjemme. Med familien pleier Flavia å spise sammen, grille ute eller gå ut å spise et sted. Flavia er enebarn, og skriver at de aldri kjeder seg sammen som familie. 


Flavia er vant til å hjelpe til hjemme, spørre om lov til å gå ut og ellers ta ansvar i huset. 

Flavia liker godt fagene historie og filosofi på skolen, og synes deriblant Norges historie er veldig spennende. Flavia gleder seg til å komme til Norge og prøve nye aktiviteter og lære mer om land og folk.


How will the exchange influence you?

"I hope the exchange will influence the way I see things and the way I see life in general. I hope to meet new people and make new friends"

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.