Simon fra Frankrike

FØDT: November 2002 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Frankrike 

SPRÅKKUNNSKAPER: Fransk, engelsk, tysk 

INTERESSER: Utendørsaktiviteter, foto, baking, svømming, lesing 

Simon er en aktiv gutt som liker å tilbringe tid utendørs. Han elsker naturen, lar seg fascinere av naturvitenskap og økologi. Selv har han en forkjærlighet for dyr. Når Simon er ferdig med videregående, ønsker han å studere økologi og jobbe aktivt innenfor miljøvern. Den unge franskmannen ønsker å se verden med egne øyne og hans store drøm er å oppdage det yrende dyrelivet I jungelen. Selv sier han at vennene hans vil beskrive han som litt tilbaketrukkend, men samtidig er han den kompisen som gjerne lytter. Han er også ofte den som inveterer venner med seg hjem til middag eller for en helgetur med familien.  

I hele fire år var Simon en aktiv speider. Selv om han nå har lagt speiderkarrieren bak seg, griper han gjerne fatt  I kameraet for å fotografere naturen. Han er en gutt som gjerne lytter til musikk, særlig  rap, men også 80- og 90-talls musikk. Jimmy Smith og Grandmaster Flash er noen av de artistene han nevner. Simon liker også å lese.  

For Simon er det viktig å gjøre fellesaktiviteter med egen familie: De går turer i fjellet, sykler i hjembyen, baker franske spesialiteter, går på kino eller en tur i operaen – eller kanskje de også foretar seg en kulturell dag på museum. Sammen med mor går han på truger, eller løper/svømmer om kapp med sin far.  

Simon er en gutt som har et nært forhold til sin familie og venner.  

Simon kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Del