Clara fra Belgia

FØDT: Juni 2006

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Belgia

SPRÅKKUNNSKAPER: Morsmål: Spansk og fransk + flytende i engelsk, noe nederlandsk
INTERESSER: K-pop, film, impro-teater, reise, dyr, bake

Clara bor hjemme sammen med en eldre bror og moren sin. De har tidligere også bodd i Argentina, og Clara snakker både spansk og fransk flytende, i tillegg til engelsk. 


Det er ikke alltid hun og familien har så mye tid til å gjøre ting sammen, men de pleier å spise måltider sammen og eller pleier Clara og dra med venner på shopping, besøke nærliggende byer, spise på restaurant eller går på kino. Ellers pleier Clara å gå tur med hunden sin og hjelpe til med husarbeid, eller spille litt dataspill med broren sin.


Clara er glad i musikk og K-pop, og ellers har hun vært med i en improteater-gruppe og også vært aktiv med akrobatikk/gymnastikk da hun var litt yngre. Hun liker godt å være med venner, gå på kino, bake og høre på musikk. Improteater har hjulpet henne til å bli litt mindre sjenert, så det var en bra måte å få utfordret seg på. Hun er ellers mer enn vanlig opptatt av film, og ikke bare å se dem, men hvordan de er laget, hvordan musikken er brukt etc.


På skolen er Clara spesielt glad i engelsk, selv om hun opplever at mye av engelskkunnskapene har kommet gjennom tv og musikk.


How will the exchange influence you?

"I hope this exchange can help me to find out what I want to do later, what studies or what kind of job I want to do. I hope it also brings me new experiences and new knowledge about the world and its different cultures. I hope to meet new people and make new friends."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.