Maddalena fra Italia

FØDT: Mars 2007

PROGRAMÅR: Skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: Italiensk, Engelsk
INTERESSER: Speideren, Volleyball, Frivillig arbeid, Piano

Maddalena beskriver seg selv som en ekstrovert jente som samtidig er oppmerksom på folk rundt seg og er flink til å sette seg inn i hvordan andre har det. Ellers tror hun venner vil beskrive henne som trygg på seg selv og moden, og en man kan stole på og ha det gøy sammen med. Maddalena bor sammen med far, mor og 3 søsken. De er en livlig gjeng med sterke personligheter, og de liker å spise sammen og gå turer.


Maddalena er aktiv i speideren hvor hun har vært med siden hun var 8 år gammel, og har tidligere også drevet med turn (athletics) i mange år. Ellers har hun spilt volleyball en stund og ønsker gjerne å fortsette med både dette og speideren i Norge. Hun ønsker også å prøve nye ting i Norge slik som skøyter og ski. Ellers spiller hun litt piano og hun er med i en frivillig organisasjon som driver ulike prosjekter og hjelpearbeid for folk som er fattige. Blant annet har hun vært med på en innsamlingsaksjon til fattige i Bolivia. Hun tror dette har hjulpet henne til å se hvor godt hun selv har det, og til å sette mer pris på ting og folk rundt seg.


Maddalena er glad i familien sin og verdsetter foreldrene høyt, og skryter av faren sin som tar så godt vare på familien hennes, og også sørger for at de opplever mye sammen som familie, både aktiviteter og reiser. De har reist sammen og opplevd flere byer i Italia, og i 2022 var de også på en reise sammen til Thailand, Filippinene og Vietnam.


Maddalena gleder seg til å komme til Norge og oppleve land og kultur og prøve nye vinteraktiviteter. Hun håper det finnes en familie som kan ha lyst til å ta imot henne, og hun skriver om seg selv at hun er en man kan stole på og som tar i mot råd og veiledning. Hun er også vant til å hjelpe til hjemme i familien med ulike gjøremål.


How will the exchange influence you?

"Be more brave, independent, experiencing new things and notice things that i’ve never put attenction to. Maybe realise where my place is, or how I'd like to live."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.