Anderson fra USA

FØDT: Desember 2006

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk, noe spansk
INTERESSER: Fotball, tegning, kunst, gaming, være med venner, musikk

Anderson sier om seg selv at han er en veldig positiv og glad gutt som både liker å være ute, men som også liker tegning og kunst, samt at han spiller på skolens fotballag. Han driver også med gaming, men han synes det er like gøy å bare være sammen med venner og møtes. Dessverre er det ikke så enkelt å møtes etter skoletid i Vest Virginia, så de holder gjerne kontakt via Facetime etc utenom skolen. Ellers gleder han seg til Norge og håper å få prøve en vintersport som ski eller snowboard.


Anderson er veldig glad i nye ting, og liker ikke så godt gjentagende rutiner. Han er selvstendig og setter pris på frihet, men sier han er klar over at frihet også er noe man må gjøre seg fortjent til. Roland beskriver seg selv som eventyrlysten og nysgjerrig og en som liker å møte nye mennesker. Han tror bestevennen vil beskrive ham som omsorgsfull, hardtarbeidende snill og omtenksom.


Anderson har to fedre, samt en søster på 15 og en bror på 18. Noen ganger pleier de å dra på turer sammen, og det synes Roland er kjekt. Han er ellers vant til å hjelpe til hjemme ved f.eks. å rydde rommet eller lufte hunden. Anderson sier om seg selv at han er en stor dyrevenn og liker godt kjæledyr.


På skolen er Anderson veldig glad i engelsk og kunst, og når han blir stor ønsker han å studere psykologi eller juss.


Anderson valgte Norge da han så landskapet og arkitekturen, og han ble veldig fascinert da han leste mer om Norge og norsk kultur. Han liker dessuten kaldere klima.


How will the exchange influence you?

"I hope that with this exchange program, I will not only mature even further, but also learn valuable life lessons that'll stick with me for the rest of my life. I hope to be able to be less dependent on my family and learn to stand on my own."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.