Oscar fra Sveits

FØDT: april 2008

PROGRAMÅR: skoleår 2024/2025

KOMMER FRA: Sveits

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, noe fransk
INTERESSER: volleyball, basketball, data, manga

Oscar beskriver seg selv som en gutt med et åpent sinn, og tror venner vil beskrive ham som målrettet, morsom og åpen. Han er glad i volleyball, og har spiller på et 2. divisjons herrelag. Han vil gjerne fortsette med dette i Norge om mulig, men er også åpen for å prøve nye aktiviteter. Han er også glad i å spille basketball på fritiden, og ellers er han glad i blant annet dataspill og manga. Han har også begynt å spille litt gitar, og synes det er gøy å holde på med musikk. 


På skolen er det matematikk han liker best, og han liker godt å lære noe nytt. Oscar har tysk som morsmål, er god i engelsk, og behersker fransk i noen grad. 


Når han er med familien liker han blant annet å gå i fjellet, eller spille brettspill. Han er også glad i mat, og særlig sveitsisk ost. Han gleder seg til å lage et sveitsisk måltid (sveitsisk fondu) til vertsfamilien sin i Norge, men også å lære om norsk mat, og smake noe av norske tradisjonelle retter. Han ser også frem til å lære mer om norsk historie og tradisjoner. 


Oscar gleder seg til Norge, naturen og landskapet, og ikke minst å bli kjent med det norske skolesystemet, som er kjent for å være innovativt og nytenkende. Oscar er ikke sikker på hva fremtiden vil bringe, men er sikker på at et utvekslingsår i Norge vil gi ham mange nye impulser og være med å gi ham en retning. Han håper en norsk familie vil vurdere å ta ham inn i hjemmet sitt.


How do you think the exchange will influence you?

"I hope I will get more confident with random people and can more relax in difficult situations."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.