Denis fra Estland

FØDT: Mai 2006

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Estland

SPRÅKKUNNSKAPER: Russisk, estisk, engelsk
INTERESSER: Speideren, boksing, treningsstudio, rollespill (Dungeons and Dragons), 

Denis er en gutt med mange interesser. Han har drevet med boksing i 4 år, og vil gjerne fortsette med det i Norge. Han er også aktiv i speideren, noe han begynte med for 2 år siden og vil gjerne fortsette med dette i Norge. Ellers er han fan av rollespillet Dungeons and Dragons, noe han gjerne driver med i helgene med venner hvor de møtes for å holde på med det. Dungeons and Dragons innebærer både at de møtes og kler seg ut, og også at de spiller litt på nett. Men Denis bruker ikke så mye tid på dataspill, siden han ikke får mye ut av det. Denis er ellers glad i Manga (tegneserier), og han kan like å følge med på sjakk på tv.

En typisk dag for Denis er at han drar på skolen og etterpå drar han på trening og i sauna. Han pleier også å dra til sauna med faren sin for å diskutere løst og fast.


Denis har to yngre søsken på 4 og 1 år. Hjemme er han vant til å hjelpe til med småsøskenene og å rydde rommet. Familien er travel, og siden faren jobber i utlandet så treffes de ikke så altfor ofte. 


På skolen er Denis interessert i geografi og kjemi, og han fascineres også av språk som latin. Morsmålet til Denis er russisk, men han behersker også estisk og engelsk godt. 


Denis er fascinert av norsk natur, skoger, fjorder og fjell, og ser frem til å oppleve den norske fjellheimen, siden de ikke har særlig med fjell i Estland. Denis er glad i speideren, siden han får være mye ute, dra på arrangementer og bli kjent med nye folk. I tillegg lærer han mye om naturen, og han blir mer disiplinert. 


Etter videregående har Denis lyst å studere medisin, og bli enten sykepleier eller lege, men han er ikke sikker enda.


How do you think the exchange will change you?

"Make me more disciplined, sociable, wise, open minded, hopefully make me eat more fish."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.