Elizabeth fra Belgia

FØDT: Juli 2006

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Belgia, Wallonia

SPRÅKKUNNSKAPER: Fransk, engelsk, noe nederlandsk
INTERESSER: Dyr, lese, være med venner, brettspill, være ute, gå turer, shopping, kino, dataspill, reise

Elizabeth er en god og omsorgsfull jente som kan være litt blyg i starten men som er åpen og vennlig når hun blir kjent med de rundt seg. Hun er engasjert og sosial men trenger også tid alene. Hun bor sammen med moren, to brødre og en søster, men hun har til sammen tre eldre brødre og to yngre søstre. Hun sier de har et godt forhold, selv om de også kan være uenige innimellom. Hun har et nært forhold til moren sin som hun også ser opp til.


Elizabeth liker å lære om andre mennesker og forstå verden rundt seg. Hun er nysgjerrig og ønsker å lære. Hun er glad i dyr, lesing, være med venner, spille brettspill, reise, tegne og være ute. 

Når hun er med familien så pleier de bl.a. å gå turer, dra i fornøyelsespark eller se film sammen. Når hun er med venner går det i brettspill, kort, prating, shopping, film og mat.


På skolen er det realfag som interesserer henne mest, og å forstå mer av verden rundt seg. Hun ønsker å studere på universitetet, men vet ikke hva, bare at det må være noe som betyr noe for mennesker og samfunn og som kan gjøre ting bedre.


Elizabeth snakker fransk, men kan også engelsk og noe nederlandsk.


How will the exchange influence you?

"I think that it will give me the opportunity to learn a new language and a different way of living my life and this is a great opportunity to learn more about myself and about the world before making my choice for my future life. I also think that it will help me gain confidence and independence and that it will help me grow up mentally by gaining social and human knowledge. I hope it will give me the possibility to make new and strong friendships and to see new horizons."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.