Margaret fra USA

FØDT: March 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk, litt spansk og fransk
INTERESSER: Vannpolo, svømming, friidrett, gå turer, lese, matlaging

Margaret har de siste par årene drevet med friidrett, vannpolo og svømming og ellers har hun flere interesser som lesing, lage mat, gå turer og vektløfting. Gjennom idrett opplever hun at hun har vokst mye ved å gå ut av komfortsonen og oppleve at hun kan mestre nye ting. Hun er også glad i følge med på sport på tv, spesielt de idrettene hun selv holder på med.

Margaret har en bror på 17 som også bor hjemme sammen med Margaret og foreldrene. De har også 4 hunder. De er en sammensveiset familie som støtter hverandre, og Margaret er glad i a prate med familien, dra på kjøreturer med broren og spise mat sammen. De drar også på museer, og Margaret synes kvalitetstid med familien er noe av det beste i livet. Når Margaret er med venner pleier de å dra på kino sammen, delta på arrangementer i byen, dra på turer eller gjøre lekser. 

Margaret sier om seg selv at hun er selvstendig, selvsikker ambisiøs og liker å ta ledelsen i ulike sammenhenger. Hun er bl.a. nestleder i klasserådet. Hun tror venner vil beskrive henne som lojal, vennlig, støttende og intelligent.

Margaret er kjempespent på utvekslingen og gleder seg til å bli kjent med en ny kultur og få nye perspektiver på livet. Hun har selv norske røtter og gleder seg til å lære mer om norsk kultur og språk, og bli kjent med mennesker utenfor USA. Hun håper i fremtiden å jobbe med noe interkulturelt/internasjonalt med samarbeid mellom mennesker i ulike land. 

How will the exchange influence you?

"This exchange will influence me by giving me insight into the world we live in. It will also allow me to experience other perspectives. This exchange will also expose me to other cultures and ways of life that will help me understand others in new ways."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.