Knox fra USA - semester

FØDT: Mai 2007

PROGRAMÅR: semester fra høsten 2024

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk, noe kinesisk
INTERESSER: Videoredigering, cinematografi, dataspill, ski, klatring, historie

Knox er en nysgjerrig og interessert fyr som bor sammen med foreldrene sine, to hunder og to katter. Den ene hunden skal snart bli trent til å bli førerhund. Knox har også en eldre søster som har begynt på college. Knox har et godt forhold til familien og de liker blant annet å dra på fjellturer/gåturer sammen, klatre, spise mat, reise og se film.


Know beskriver seg selv som veldig opptatt av verden og folk fra ande kulturer da han liker å lære om hvordan ting er andre steder. Han er både glad i storby og natur. Han sier at han er litt sjenert, men vennen hans sier han er mer høylytt og morsom når han blir kjent med deg. Vennen hans beskriver han som vennlig, hjelpsom og morsom.


Knox har mange interesser, og de som peker seg ut er data og film. Knox er veldig interessert i foto og film, samt redigering. Han synes cinematografi er veldig spennende, og kan godt tenke seg å jobbe med noe innen film, selv om han også tenker på å utdanne seg i en mer vitenskapelig retning eller bli ingeniør. Han har også en drøm om å ta flysertifikat, siden han elsker å fly! 


Av andre interesser så er Knox veldig glad i verdenshistorie, med særlig vekt på første- og andre verdenskrig. Ellers synes han astronomi og verdensrommet er veldig interessant, og han kan gjerne tenke seg å prøve astrofotografi en dag, siden han er interessert i fotografering. Knox har også en drone som han bruker til å ta bilder med, noe han synes er gøy. Ellers går det en del tid på dataspill noe Knox er glad i fordi han gjerne treffer folk fra hele verden gjennom spillingen.


En vanlig dag for Knox består av skole, dataspill, filmlaging/redigering, lekser og tur med hunden. Han ser noen ganger også litt på tv med foreldrene. Når Knox er med venner så drar de gjerne på bowling, kjører bil og hører musikk, spiser sammen eller driver med idrett.


How will the exchange influence you?

"I think the exchange will make me become much more social and independent. I think it will help my ability to solve problems on my own and get me to speak to more people and become more confident in myself. I think it will be very fun and an amazing experience that I'll look back on for the rest of my life and be excited to share with my family and friends."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.