Erika fra Italia

FØDT: August, 2007

PROGRAMÅR: Skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: Italiensk, engelsk
INTERESSER: Klatring, speideren, ukulele, fiolin, hekle

Erika er fra Toscana i Italia der hun har bodd siden hun var 2 år gammel. Erika har 3 yngre søsken, så hun er selv eldst, og hun bor veldig landlig til sammen med søsknene og foreldrene sine. Når hun er med familien drar de gjerne på fjelltur/tur, drar til sjøen eller på kino. Vi spiser sammen, og vi dropper telefon/skjermtid ved middagsbordet.


Når Erika er med venner så snakker de bare, ser film, baker eller spiller brettspill. Erika er ellers en jente med mange interesser. Hun har vært med i speideren i 8 år, klatring i 4 år, spilt fiolin i 8 år og har nettopp begynt med ukulele. Hun liker også hekling, lesing, lage mat og gå tur. Hun beskriver seg selv som en sosial jente, uavhengig, nysgjerrig og litt følsom.


Hennes beste venn vil si at hun er omsorgsfull og aktiv, at hun liker å ha noe å gjøre. Hun liker godt fagene fysikk og filosofi på skolen, og planlegger å studere ved universitet etter videregående, selv om hun per nå ikke vet helt hva.


Erika var i Lofoten sist sommer og elsket det! Hun opplevde midnattssola og padlet og kan ikke vente med å få se Norge og naturen her igjen.


How will the exchange influence you?

"I'll become more independent, more self confident and open-minded"

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.