Prabhatip fra Thailand

FØDT: mars 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Thailand

SPRÅKKUNNSKAPER: thai, engelsk
INTERESSER: musikk, matlaging, se film, foto, basketball, volleyball

Prabhatip, eller Pintpint som hun kaller seg, er en musikalsk jente. Hun har spilt fiolin i 10 år, og hun liker å høre på musikk. Hun sier at hun liker å drive med idrett, men at hun er ikke så god. Hun driver med volleyball, basketball og er med i en spanskklubb via skolen sin. Pintpint liker også å se film, ta bilder, lage mat og lese. Hun liker også å sy, og har lært seg å lage sine egne handlenett/poser samt putetrekk.


Når hun er med familien er det mat som står i fokus, eller reising. De liker også å spille brettspill, eller gå ut å spise. Når hun er med vennene sine liker de å ta bilder, synge, gå på skøyter eller spille lasertag.


Pintpint kommer fra Bangkok hvor hun bor med foreldrene sine og en to år eldre søster. De er vant til å hjelpe moren sin med matlaging, og også å ta ansvar for å hjelpe til i hjemme med å rengjøre rommene sine, ta oppvasken etc. Pintpint er glad i matte og business-fag på skolen. Når hun blir voksen har hun en drøm om å starte en restaurant eller et spisested og ha en egen bedrift, men hun håper Norge også kan gi henne inspirasjon til hva hun skal ta seg til i fremtiden. 


"There are many reasons why I want to go on exchange, like getting to know myself more, making friends with foreigners, seing new places and learning a new language. I hope my exchange year will make me become a better person in many aspects"

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.