Julius fra Tyskland

FØDT: april 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, noe latin
INTERESSER: svømming, kor, lesing, tegning, fotografering

Julius beskriver seg selv som åpen, og noen ganger litt sjenert. Han sier også at han alltid er vennlig og hjelpsom. Venner beskriver ham som lojal, hjelpsom og en god lagspiller. Moren til Julius er lærer, og faren jobber i offentlig administrasjon. Julius har ikke søsken, men har en Golden Retriver som heter Mathilda.


Julius har et veldig godt forhold til foreldrene sine, og han pleier å hjelpe faren sin i hagen og moren med ting hjemme. De har et lite hus med hage i en by i Bavaria, og Julius og faren pleier også å ta bilder sammen. Nylig har Julius fått en drone som han bruker til å ta landskapsbilder med. 


Julius har vært i Norge flere ganger i ferier sammen med foreldrene, og han synes Norge er et flott land som har gitt mersmak. Han ønsker å komme tilbake og lære om folk og kultur, og han kan godt tenke seg å studere videre på universitet i Norge i fremtiden. Å være på utveksling kan slik sett være et fortrinn ved å lære språket først. Julius liker godt kjemi og fysikk på skolen, og ser for seg at han vil bli ingeniør. 


På fritiden svømmer Julius på et svømmelag, og ellers har han sunget i et skolekor. Han ser også film, leser, spiller litt data og er med venner. Han er veldig glad i å ta bilder også. 


How do you think the exchange will change you?

I hope that I´ll gain more self-confidence and to able to assert myself better.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.