Hayley fra USA - semester

FØDT: Mai 2007

PROGRAMÅR: høstsemesteret 2024

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk
INTERESSER: Volleyball, bowling, padling, shopping, øksekast, frivillighet, venner, lese, reise

Hayley bor sammen med moren sin og partneren hennes i en av de varmere delene av USA med lett tilgang til stranda. I tillegg har de flere små hunder og et ekorn. Hayley sier at hun absolutt er en person som elsker dyr. 


Hun beskriver seg som eventyrlysten og adrenalinsøkende. Hun elsker å prøve nye ting og aktiviteter som innebærer litt spenning. Hun sier hun er veldig sosial og liker godt å bli kjent med nye mennesker, men at hun også trenger litt alenetid. Hun er ellers en som forsøker å se det positive i ting, selv når ting ikke går helt på skinner. 


Av venner beskrives Hayley som veldig omsorgsfull, og som "moren" i gruppa. Hun stiller opp for de andre og er veldig sosial og imøtekommende.


Hayley er en omsorgsfull jente som liker å bidra gjennom frivillig arbeid og å hjelpe andre. Hun er per nå frivillig på et akvarium hvor hun bistår grupper og hjelper til med dyrene.


Hun har mange interesser og har blant annet spilt volleyball på lag i mange år, og er også med i diverse klubber i skolesammenheng, slik som bowling, øksekasting og frivillig arbeid. Hun liker ellers godt å reise, padle i kajakk, yoga, lese, male og mye mer. Hun er også glad i å være med venner og å shoppe. Hun liker også ting som båtturer, fisking, make-up og dra på stranda. Hun liker godt å være ute og være med på utendørsaktiviteter.


Hayley liker godt maritime fag (ala marinebiologi) på skolen og å lære om livet i havet og hvordan vi kan ta vare på det. Hun har lyst til å gå på college etter videregående, men er usikker på hvor og hva. Hun kan noe spansk, og har lært seg godt ASL (American Sign Language).


Når Hayley er med familien liker de å dra på fossiljakt, prøve nye restauranter som ikke er en del av en kjede, besøke dyrepensjonater, være frivillige og ellers prøve nye aktiviteter/ting. Hun har en åpen og god tone med familien, hvor respekt for hverandre er regel nr 1.


Når Hayley er med venner ser de gjerne en film, drar på stranda, til svømmebassenget, spiller volleyball eller drar på shopping.


How will the exchange influence you?

"This exchange will be a major influence on me. It will be a major influence on me because it can open up all new doors and possibilities for me in the future. This opportunity may help me decide what path and career I want to take later in life. I am positive I will meet some amazing people and in hope to build some life long connections with them. I am really wanting to travel and learn all about different cultures, try new foods, and check out some amazing activities. I truly want to indulge in the culture and soak it all in. I am taking this opportunity because I may never have this chance again."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.