Freja fra New Zealand - semester

FØDT: Mai 2008

PROGRAMÅR: semester høsten 2024

KOMMER FRA: New Zealand

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk, noe fransk
INTERESSER: Fiolin, kor, piano, gitar, cello, ukulele, klatring, fotball, volleyball, håndarbeid, seiling, dykking, ridning, dyr

Freja bor hjemme med sine to foreldre. Hun er yngst i en søskenflokk på tre, og hun har en eldre bror og søster som er voksne. Freja beskriver seg selv som en ambisiøs, omsorgsfull og kreativ person som alltid er klar for nye eventyr, og samtidig er veldig opptatt av skolegang og fremtiden. Venner beskriver henne som boblende, morsom, intelligent, moden, vennlig og en man kan se opp til. 


Freja har mange interesser, og hun spiller mange ulike instrumenter slik som gitar, piano, trommer, cello, ukulele og fiolin. Hun har ellers vært med en kort periode i kor og hun liker fysisk aktivitet som fotball, volleyball, surfing, kunst, klatring, fjellturer, seiling, dykking m.m. Hun kan også like å ta det med ro med håndarbeid eller matlaging. Hun gleder seg til å oppleve Norge og prøve f.eks. snowboard og skøyter.


Når Freja er med familien sitter de sjelden i ro. De drar ofte på utflukter, fisketurer, fjellturer, seilturer og annet. De bor i et landlig hus med hage hvor de dyrker egne grønnsaker og har høner. De er opptatt av å spise og leve sunt. Når Freja er med venner drar de gjerne på fjelltur/skogstur og legger bort mobilen. De spiller gjerne instrumenter sammen og har det hyggelig.


På skolen er hun interessert i biologi, og hun har planer om å studere medisin etter videregående. 


How will the exchange influence you?

"I believe this exchange will give me a wider sense of the world and allow me to expand my views on certain matters, I think this exchange will give me a chance to grow as a person as well as hopefully provide me with lifelong friends and family."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.