Eloise fra Frankrike

FØDT: Desember 2008

PROGRAMÅR: Skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Frankrike

SPRÅKKUNNSKAPER: Fransk, engelsk, noe spansk
INTERESSER: Hesteridning, lese, skriving, baking, sopplukking

Eloise har en søster på 14 og bor sammen med foreldrene. Faren jobber med forsikring og moren er ansatt som admin. arbeider i kommunen. Eloise beskriver seg selv som en som er opptatt av å ta vare på folk rundt seg, og er opptatt av rettferdighet. Hun sier at hun er lojal og omsorgsfull, og at hun liker å samtale med andre og diskutere ting. Hun kan være litt beskjeden, men er åpen og utadvendt med folk hun kjenner. Bestevennina bekriver Eloise som snill, hardtarbeidende, intelligent, god og litt beskjeden. 


Eloise driver med hesteridning, og har ridd hest de siste 9 årene. Hun er usikker på om hun vil fortsette med dette i Norge, men hun er åpen for å prøve nye aktiviteter, og nevner bl.a. hockey, båt og skøyter. Når det gjelder ridning så er dette noe familien er ganske involvert i, da både moren og bestefaren deler samme interesse, og Eloise er glad i dyr generelt, ikke bare hester. Faren til Eloise er mer opptatt av jakt og sopp, og Eloise pleier noen ganger å slå følge med faren på dette. Eloise er veldig glad i å være utendørs. 


Ellers liker Eloise godt å lese og skrive, og bruker mye tid på dette. Hun leser ofte romantiske noveller, og opplever at bøker utvider horisonten hennes og gir henne ro. Hun liker også å gå på spaserturer med venner. Hun liker å høre på musikk, bake og se film, og noen ganger spiller hun brettspill med familien. Ellers pleier hun å besøke besteforeldrene sine innimellom, og gjerne ta en svømmetur i bassenget deres.


På skolen er Eloise interessert i språk, historie og biologi. Hun kan i fremtiden tenke seg å jobbe innen hotell eller catering, da hun er glad i folk og liker å yte god service. Ellers kan hun tenke seg å reise mer, og lære mer om andre språk og kulturer. Hun gleder seg til å komme til Norge og oppleve naturen og bli kjent med land og kultur. 


Hvordan tenker du utvekslingen vil forandre deg?

"I think it will make me get closer to people and try more often to talk to them without being ashamed or scared. I will obviously learn new things and be more independent and open-minded. I will also know what is bad and good about my country. My english will maybe be better, I might also learn new vocabulary and language."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.