Kristiana fra Latvia

FØDT: April 2008

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Latvia

SPRÅKKUNNSKAPER: Latvisk, Engelsk, noe russisk
INTERESSER: Karate, friidrett, piano, kor, kunst

Kristiana er eldst av 3 søsken og bor sammen med foreldrene sine. Hun har en yngre bror og en yngre søster. Hun og familien liker å holde på med friidrett, dra på turer rundt om i Latvia eller være i båt.


Hun sier om seg selv at hun er en sosial jente som lett får venner, og at hun gjerne får venner gjennom de ulike aktivitetene hun driver med. Friidrett har hun holdt på med i 8 år, mens karate kun det siste året, og piano og kor er aktiviteter hun har begynt med helt nylig. Hun er ikke en som sitter så mye stille, og er veldig glad i å være i aktivitet, idrett, være ute, tilegne seg nye evner og prøve nye ting. Noen ganger trenger hun likevel også litt alenetid. Hun sier videre at hun ikke er redd for å prate og at hun er åpen og sosial. Hun gleder seg til å bli kjent med en ny familie i Norge. Hun sier at hun er hjelpsom og oppmerksom, og alltid klar til å hjelpe til med hva det måtte være.


Vennene hennes beskriver henne som eventyrlysten, ærlig, planmessig, aktiv, moden for alderen, positiv og vennlig. Hun er en som ikke er redd for å si hva hun tenker, og er ikke sjenert. Hun og vennene pleier å finne på gøye ting sammen og dra på turer sammen.


Kristiana valgte Norge pågrunn av naturen og landskapet. Hun gleder seg til å komme bort fra byen og til å være mer utendørs, og håper å få oppleve fjellene og naturen sammen med vertsfamilien sin. Hun har ikke noe i mot å bo på et mindre sted omgitt av mer natur. 


Kristiana er skoleflink og gjør det godt i de ulike fagene. Hun liker best matte, fysikk og kjemi, og har interesser blant annet innen astronomi. Hun er fortsatt litt usikker på hvilken utdanning hun skal velge.


How will the exchange influence you?

"I hope that after the exchange program I will have new friends, new interests and i will be more independent. i hope to see life from a different point of view."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.