Luca fra Ungarn

FØDT: Februar 2007

PROGRAMÅR: skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Ungarn

SPRÅKKUNNSKAPER: Ungarsk, engelsk, noe russisk
INTERESSER: Kickboxing, fisking, klassisk gitar, el-gitar, bassgitar, saksofon, lese, matlaging, shopping, reising, male

Luca er en aktiv jente fra Ungarn som i ti år har holdt på med kickboksing, og de siste fire årene har hun også drevet aktivt med fisking. Hun er også glad i gitar og har spilt klassisk i åtte år, el-gitar i tre år og bassgitar ett år. 


Luca har en yngre bror og bor sammen med han og foreldrene på et urbant sted ikke langt fra byen. De har et landsted som de pleier å være mye på sommeren, og Luca besøker også ofte besteforeldrene som bor litt mer landlig til. Når Luca er sammen med faren sin pleier de å gjøre sportsaktiviteter som feks. fjell-løp eller bryting "sparring". Når hun er med moren pleier de å gjøre mer avslappende ting som yoga, sauna eller massasje. 

Luca ser frem til å prøve nye ting i Norge, som f.eks. aking, rafting eller annen utendørsaktivitet.


Luca ser på seg selv som en allsidig jente med mange ressurser. Hun er litt beskjeden i starten men er åpen og omgjengelig så snart hun blir kjent. Hun er veldig flittig på skolen og liker å utfordre seg selv med nye aktiviteter. Hun er en jente som ofte tar på seg mange oppgaver.


Vennina til Luca sier at hun har mange baller i lufta, men at hun oftest finner en måte å organisere ting på. Hun finner løsninger på det som er utfordrende. Ellers er hun en god venn som hun kan stole på.


Luca går på en krevende skole, og for henne er skole av høy prioritet. Hun legger inn mye innsats og er glad i språkfag, biologi og fysikk på skolen, og hun ønsker å studere ortopedi og traumebehandling og finne seg en jobb innen rehabilitering. 


How will the exchange influence you?

"One of the main reasons why I want to go on exchange is that I would love to leave my everyday life behind and get a sense of a different way of living. I am quite adventurous and have a desire for exploring and getting a sense of new cultures. I believe, that living like a native Norwegian I will transform from a visitor to a citizen and get new cultural insights.
Another reason is that I would love to recharge my batteries. Nowadays I feel I am overwhelmed with responsibilities and school tasks and I neglect myself. I am sure that spending an exchange year in Norway I will be able to find my inner peace and experience personal growth."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

You have errors. Please check your entries above!